tisdag 16 oktober 2012

"The music is making me growing"

Vad vore livet utan musik?

Det finns så mycket musik här i världen, så många olika former, stilar och genrer. Jag tror inte det finns en enda person som kan säga att dem inte uppskattar musik, däremot finns det nog många som inte kan uppskatta alla genrer. Tur är väl det, hade varit himla tråkigt om alla hade gillat samma slags musik och andra saker här i livet.

Musik kan påverka en så mycket, den kan förändra ens totala sinnestämmning, den påminner dig om en speciell händelse, plats eller person, den gör det mycket roligare att städa och vissa människor har till och med äran att få jobba och livnära sig på den.
Hur tråkiga hade inte alla filmer varit utan all fantastisk filmmusik? Tänk dig själv Lord of the rings utan den perfekt komponerade musiken....NÄ, det hade minsann inte alls varit detsamma!

Jag hade inte velat leva en dag utan musik! På morgonen får den mig att komma till liv fortare, resorna till och från jobbet blir roligare, gympasset blir mer effektivt, joggingturen blir mycket intensivare med lurarna pumpandes i öronen och bara tanken på att köra bil utan musik, ja den är nästan outhärdlig, dessutom sjunger man ju så hiiiiimla bra i bilen =) För ett par år sedan släppte Medina låten "You and I", i den finns textraden, "the music is making me growing", jag kan inte annat än att tycka att den är förträffligt passande. Hur många gånger har man inte gått igenom någonting i livet som varit skitjobbigt eller fullkomligt tokpiffigt, och musiken har hela tiden funnits där i bakgrunden, antingen hjälpt dig att få upp humöret eller förstärkt den härliga känslan? Musiken gör helt enkelt livet lättare och roligare många gånger.